Comitetul Executiv

 
Lütfi Hakan Polatoğlu

Lütfi Hakan Polatoğlu

Chief Executive Officer

Hakan Polatoğlu s-a născut în anul 1962 la Ankara.

După ce a absolvit Colegiul TED din Ankara în anul 1979 şi Facultatea de Inginerie Mecanică a Universităţii Bogazici în anul 1983, în anul 1986 a terminat programul de master la Universitatea Minnesota, Facultatea de Inginerie Mecanică, în anul 1990 a terminat programul de doctorat la Universitatea Bilkent Facultatea de Inginerie Industrială şi în anul 1995 a terminat programul de doctorat la Universitatea Wisconsin Facultatea de management. În anul 2010 a terminat programul Harvard Business School AMP.

În anul 1986 a fost angajat ca inginer procese la Arcelik, în anul 1988 a fost angajat ca inginer de proiecte mecanice la Aselsan, în anul 1992 şi între 1995-1997 a fost angajat ca lector universitar la Universitatea Bilkent, respectiv Universitatea Suffolk. Între anii 1997-1999 a fost Directorul general adjunct la Protek Bilgisayar Sistemler. De asemenea, între anii 1990-1997 a participat la diverse proiecte naţionale şi internaţionale.

La finalul anului 1999 a fost angajat pe poziția de Coordonator tehnic în cadrul grupului de companii Eti, iar în anul 2006, în calitate de Preşedinte al Grupului de Tehnologie, a devenit membru al Comitetului Executiv. În perioada următoare, a fost Preşedintele Grupului de tehnologie şi dezvoltare produse, Preşedintele grupului de vânzări, Preşedintele grupului de procurări iar în anul 2011 a devenit Preşedintele Comitetului Executiv.

Hakan Polatoğlu este căsătorit şi are doi copii, Yunus şi Mavi.

Ahmet Cüneyt Volkan

Ahmet Cüneyt Volkan

V.P. Sales, Executive Committee Member

Ahmet Cüneyt Volkan este născut în anul 1955. A absolvit , Universitatea Hacettepe - Facultatea de Limba şi literatura Engleză şi programul de master la Universitatea Ege, Facultatea de Ştiinţe Economice, Departamentul de Ştiinţe Administrative.

În anul 1978 a fost angajat la S.A. Turyag în calitate de asistent pentru cercetarea de piaţă, în anul 1981 a fost angajat ca responsabil pentru reclamă şi promoţii vânzare în cadrul Coca Cola Icecek S.A. iar în anul 1984 ca Director vânzări la S.A. Turyag. În anul 1990, 1993 şi 1994 a fost angajat ca Director vânzări şi distribuţie la Uzay Gida, respectiv Marti Gida şi Uyaz Gida (Frito Lay). În anul 1997 a fost angajat ca Director general adjunct al Ummaş S.A. în cadrul Holdingului Doguş, în anul 1999 a fost angajat ca Director la Has Gida iar în anul 2000 a fost partener al companiei Arti Gida. Din anul 2008 până în prezent, este angajat ca Preşedinte al grupului de vânzări în cadrul grupului de companii Eti.

Cüneyt Volkan este căsătorit şi este tatăl unei fetiţe cu numele de Defne.

Zeynep Dipçin Akdoğan

Zeynep Dipçin Akdoğan

Președinte al Grupului de Marketing

Zeynep Dipçin Akdoğan, s-a născut în anul 1973 în orașul Istanbul și a absolvit Liceul Beyoğlu Anadolu iar mai apoi Facultatea de Management din cadrul Universităţii Istanbul.

Și-a început viaţa profesională în anul 1995 la compania Colgate Palmolive ca și Asistent al Managerului de Marcă, continuându-și cariera în cadrul companiei Johnson & Johnson între anii 1997 - 2005 ca și Manager de Marcă iar mai apoi avansȃnd în funcţia de Director al Grupului de Marcă.

În anul 2006 s-a alăturat grupului ETI iar începȃnd cu luna Noiembrie a anului 2015 ocupȃ funcţia de Membru al Comitetului Executiv.

Adnan Nuri Özkaya

Adnan Nuri Özkaya

Presedinte Grup Financiar

Nascut in anul 1966, Adnan Nuri Özkaya, a terminat Universitatea Boğaziçi sectia Afaceri. A inceput activitatea in anul 1988, iar dupa perioada anilor 1988-1993, perioada in care a lucrat la firma Arthur Andersen la Departamentul Audit, s-a alaturat Grupului Lafarge. Intre anii 1994-1997 a fost CFO la Yibitaş Grup Ciment Anatolia Centrala , 1997-1999 a fost Administrator Responsabil al Departamentului Audit Control Activitate al Lafarge S.A. la Paris, in perioada 1999-2001 a fost Vicepresedinte si CFO al Departamentului Strategie si Dezvoltare al Grupului Lafarge Turcia si si-a continuat activitatea ca CEO in cadrul aceluiasi Grup. Intre anii 2010-2015 a fost Consultant Independent de Management si Administratie, si din anul 2016 a inceput activitatea la Grupul de Firme Eti, in calitate de Presedinte Grup Financiar.

Adnan Nuri Özkaya este tatal a 2 copii.

Ahmet Görgülü

Ahmet Görgülü

V.P. Technology & Product Development, Executive Committee Member

Dr. Ahmet Görgülü este născut în anul 1959 şi a absolvit Universitatea Tehnică Yildiz Facultatea de Inginerie Mecanică în anul 1984. În anul 1993 a absolvit programul de doctorat la Universitatea Osmangazi din Eskişehir Facultatea de Inginerie şi Arhitectură, departamentul de Inginerie Mecanică. În acelaşi an a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economie a Universităţii Anadolu.

În anul 1982 a fost angajat ca asistent universitar la Universitatea Anadolu iar în anul 1986 a fost angajat la grupul de companii ETI în calitate de Inginer întreţinere utilaje speciale. Apoi, în cadrul aceluiaşi grup de firmă a lucrat ca director de fabrică în anul 1996, director fabrici în anul 2000, Director general adjunct tehnic la S.A. Eti Industrie Alimentară şi Comerţ în anul 2002, coordonator investiţii noi în anul 2005, coordonator investiţii noi şi dezvoltare produse în 2010 şi Preşedinte grup investiţii noi şi dezvoltare produse în anul 2011. Începând cu anul 2012 este Preşedintele grupului de tehnologie şi dezvoltare produse.

Ahmet Görgülü este căsătorit şi este tatăl a doi băieţi.

Ali İhsan Yapar

Ali İhsan Yapar

V.P. Supply Chain, Executive Committee Member

Ali İhsan Yapar este născut în anul 1968. A absolvit Universitatea Tehnică Ortadogu, Facultatea de Inginerie, Departamentul de Inginerie industrială.

A fost angajat pentru prima dată în anul 1989 la Best S.A. în calitate de inginer planificare, apoi la Transturk Fren în calitate de Inginer planificare şi şef producţie, Inginer proiecte la Tofaş, Director producţie şi planificare la Vestel Elektronik, Director fabrică şi Director General adjunct la Elektropak S.A.

În anul 2006 a fost angajat ca director fabrică în grupul de companii Eti iar în anul 2010 a fost angajat ca Director fabrici. Începând cu anul 2011 este Preşedintele grupului de procurări.

Ali İhsan Yapar este căsătorit şi are un băiat cu numele de Cem.

Sacit Cem Ersen

Sacit Cem Ersen

V.P. Human Resources, Executive Committee Member

Sacit Cem Ersen este născut în anul 1965 şi a absolvit Universitatea Tehnică Ortadogu, Facultatea de Inginerie, Departamentul de Inginerie mecanică şi programul de master la Universitatea Uludag, Facultatea de Ştiinţe economice şi administrative, departamentul de Ştiinţe economice.

În anul 1989 a fost angajat la S.A. ORMO Yün İplik Sanayi ve Ticaret în calitate de şef de planificare întreţinere, în anul 1990 a fost angajat ca Director producţie la S.A. Matay Otomotiv Yan Sanayi. Începând cu anul 1993 a fost angajat ca responsabil de calitate şi apoi Director resurse umane la S.A. Mako Elektrik Sanayi ve Ticaret.

Paylaş