Principii de confidențialitatey

Termeni și condiţii / Confidenţialitate

Termeni și condiţii

1. Orice persoană care devine membră, utilizează sau vizitează acest site este considerată a fi acceptat următoarele condiţii. În cazul în care nu acceptaţi prevederile acestui acord, vă rugăm să încetaţi folosirea site-ului.


2. 
Toate sunetele, imaginile, informaţiile scrise, documentele, brandurile şi drepturile de proprietate intelectuală şi industrială ale acestor branduri aparţin de sau sunt licențiate către ETI; toate acestea sunt utilizate în mod legal cu permisiunea proprietarilor lor şi sunt protejate de lege. Distribuirea, replicarea, copierea, transmiterea şi orice altă formă de uz este posibilă numai cu permisia proprietarului de drepturi.


3. 
Toate informaţiile şi recomandările din acest site posedă un caracter general iar ETI nu răspunde de nici o decizie a dvs. luată pe baza acestor informaţii şi recomandări.


4. 
În cazul în care sunteţi interesat să preluaţi un link de pe acest site sau să publicaţi un link pe acest site sunteţi obligat să primiţi încuviinţarea ETI.


5. 
ETI nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la erorile, daunele sau infectarea cu viruşi ce pot interveni în timp ce utilizatorii folosesc sau accesează acest site în orice mod, prin computerele personale sau internet, în timp ce obţin date de pe acesta. De asemenea, ETI nu este responsabil de nicio problemă care ar putea interveni în cazul în care computerele sunt accesate în mod neautorizat de către terţe părţi sau alte situaţii similare.


6. 
Unele link-uri de pe acest site pot duce în locaţii externe reţelei ETI. Acesta nu garantează conţinutul sau corectitudinea respectivelor site-uri şi nu îşi asumă răspunderea privind funcţionarea acestora. Aceste link-uri sunt publicate în beneficiul utilizatorului. ETI nu răspunde de nici o schimbare care poate interveni pe site-urile ale căror link-uri le-a publicat.


7. 
Toate informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare. ETI nu garantează că nici un sunet, imagine, informaţie scrisă sau document de pe acest site este potrivit scopului său.
Politica de confidenţialitate

1. Acest contract stabileşte modalitatea în care datele dvs. vor fi utilizate şi protejate. Aceste reguli stabilesc de asemenea ce trebuie să faceţi dacă nu doriţi ca datele dvs. să fie colectate şi cum puteţi le puteți modifica pe cele oferite. ETI nu va distribui datele dvs. către terţe persoane fără acordul dvs..


2. 
Site-ul poate instala un „cookie” în computerul dvs. pentru a vă recunoaşte la următoarea vizită. Dacă nu doriți acest lucru, puteţi refuza instalarea „cookie”-urilor. ETI nu va distribui datele pe care le obţine pe această cale către terţe persoane decât dacă este obligat să o facă pe cale legală.


3. 
Toate datele personale dvs. vor fi înregistrate în baza de date doar ETI cu acordul dvs. În cazul în care nu doriți acest lucru, nu completaţi datele dvs. personale.


4. 
ETI are dreptul să utilizeze toate informaţiile acordate şi înregistrate în banca sa de date şi să le transforme în date statistice oricând şi fără nici un cost, iar ETI îşi rezervă dreptul pentru aceasta. De asemenea, ETI are dreptul de a utiliza aceste date pentru a comunica cu dvs. direct sau indirect, în orice domeniul de publicitate sau marketing în care este angajată. Datele dvs. nu pot fi folosite în beneficiul terţelor părţi, altele decât ETI. Toţi utilizatorii care acceptă termenii de utilizare acceptă implicit şi aceste articole.


5. 
Utilizând site-ul sunteţi de acord cu aceste reguli de confidenţialitate, chiar dacă acesta nu conține o stipulare separată care să indice acordul dvs.


6. 
ETI îşi rezervă dreptul de a face modificări în mod unilateral cu privire la termeni și condiții, precum şi la politica de confidenţialitate.


7. 
Grupul de companii ETI poate utiliza drepturile ce îi revin din acest contract. De asemenea, ETI poate transfera drepturile pe care le deţine în cadrul site-ului şi contractului către terţe persoane.


8. 
În calitate de parte a acestui contract S.A. ETİ GIDA SAN. ve TİC. este denumită „ETI”. În cazul în care orice drepturi de pe acest site şi contract sunt în interesul grupului de companii ETI sau al partenerilor săi, grupul de companii ETI sau partenerii pot beneficia de aceste drepturi.


9. 
Orice conflict care intervine din acest contract sau din utilizarea acestui site, va fi probat cu înregistrările comerciale şi electronice ETI, iar conflictele vor fi soluţionate de către Tribunalul din Eskişehir.