FAQ

FAQ

Care sunt oportunităţile de carieră ale firmei?

Această companie oferă oportunități de carieră atȃt angajaților tineri, proaspăt absolvenți cȃt și celor cu experiență în domeniu sau cu aptitudini manageriale.
Datorită angajaților săi competenţi și dedicați, compania a realizat multe proiecte de succes, iar din acest motiv a decis să implementeze aceleași obiective și în Romȃnia, oferind posibilităţi de promovare și dezvoltare pe plan profesional.

 

Cum sunt aleși managerii din companie?

În conformitate cu obiectivele companiei, cunoștințele, experiența, competențele și performanța angajaților noștri sunt evaluate, realizȃndu-se astfel selecția pentru posturile deschise de către management. Pentru anumite posturi vacante, prioritatea este acordată candidaţilor interni. Atunci când nu există candidaţi interni potriviţi profilului, se începe un proces de selecţie din exterior. 

 

Pot să primesc informaţii despre condiţiile de muncă?

Se lucrează 5 zile pe săptămȃnă, 8 ore pe zi.  Se preconizează 3 schimburi de lucru. Este asigurat transportul între fabrică și staţiile deja stabilite din oraș.  

 

Pot obține informații cu privire la Politica de concediu anual?

Politica anuală de concediu este implementată conform Legislaţiei Muncii din Romȃnia, iar concediul anual este planificat în avans. Un principiu esenţial pentru angajaţii noștri este ca aceștia să folosească toate zilele de concediu legal. 

 

Ce măsuri sunt luate pentru a răspunde așteptărilor angajaţilor?

În scopul de a menține motivația ridicată și fericirea angajaților noștri, efectuăm evaluări ale activității muncii și depunem eforturi pentru îmbunătățirea ei.  Desfăsurăm diverse activități în scopul de a înțelege și a răspunde așteptărilor pe care le au angajații noștri:  interviuri de evaluare a satisfacției, revizuirea și evaluarea performanțelor, mai putem enumera schimbul de păreri la întâlnirea angajaților cu managerii de departamente. Împreună cu acestea, Echipa de Dezvoltare a Carierei se va întâlni individual cu angajații, în scopul detectării necesităților acestora și a găsirii de soluții.

 

Paylaş