Mesajul Preşedintelui Onorific

 

Stimaţi prieteni,

Adevărata bucurie a omului este aceea pe care o trăieşte atunci când se luptă pentru a fi şi mai bun decât este cu adevărat.

Toată viaţa mea, timp de 83 de ani, cele mai mari lupte pe care le-am purtat au fost cele pentru ETI şi ani la rând am trăit o bucurie de nedescris făcând acest lucru.

Reuşitele noastre ne-au dat curaj şi mândrie; însă cea mai mare bucurie pentru mine este că reuşitele noastre ne-au făcut să muncim şi mai mult şi să depunem eforturi şi mai mari.

Încă de atunci când ETI era doar un vis şi un plan, noi am ştiut că totul este pentru bucuria oamenilor şi ne-am propus să servim cu toate puterile noastre poporul turc.

Am pornit la drum cu credinţa că ştim să facem biscuiţi mai bine decât oricine. Întotdeauna am vrut să fim diferiţi, să ne apropiem de perfecţiune, să visăm şi să ne îndeplinim țelurile; aceste dorințe încă nu au fost îndeplinite. ETI nu uită niciodată că lumea se renaşte în fiecare zi.

De aproape 50 de ani, ETI a creat locuri de muncă, fiind pionier în producția de maşini şi tehnologia pentru producţia modernă de biscuiţi în Turcia, a lansat producţia de checuri de tip industrial, sector care în prezent ocupă un loc important, a implementat activităţi de „cercetare-dezvoltare” pentru produse noi şi sisteme de automatizare în interiorul său şi a organizat aceste activităţi la standarde internaţionale ridicate şi, ceea ce este cel mai important, a creat întreprinderi mari şi eficiente pentru producţie şi canale de distribuţie, marketing şi vânzare pe care le-a administrat cu succes. În prezent continuă să le administreze şi să le dezvolte.

Mai mult, ETI împreună cu angajaţii săi, partenerii de afaceri, imensa familie din care fac parte consumatorii din ţară şi străinătate şi brandul care aduce bucurii, este o instituţie mare şi de încredere care îşi desfăşoară activitatea pentru binele poporului turc.

Mi-am trăit viaţa pentru familia mea şi ETI.

Sunt fericit să transfer managementul ETI generaţiei tinere, care se îndreaptă rapid pe calea instituţionalizării alături de persoane care trăiesc cu mulţumirea că întreaga lor viaţă şi-au făcut datoria aşa cum trebuie. Am încredere în ei şi sunt sigur că visele, ideile creative şi munca lor vor duce ETI mai departe. Le urez mult noroc.

Astăzi, în al 83-lea an al poveştii vieţii mele, mă uit înapoi şi îmi amintesc de toate zilele frumoase, dar și de cele dificile. Îi mulţumesc lui Dumnezeu din toată inima că mi-a dat să trăiesc această viaţă minunată.

Port un respect deosebit pentru toţi cei care au făcut ca ETI să ajungă ceea ce este astăzi şi pentru dumneavoastră. Vă mulţumesc!

Preşedinte onorific 
Firuz KANATLI

Paylaş