Eti European Food Industries SA

 

Cu o istorie de renume de peste 50 de ani în industria de patiserie, în 2014, ETI a decis să lanseze fabrici de producție în afara patriei sale, Turcia. Dupa analize intense ale economiilor, analize geografice si demografice din intreaga lume, România a ocupat un loc maxim pentru investiții. Cercetarile de mai târziu din România au condus spre orașul Craiova, ales să fie locația pentru fabrica de producție.Decizia pentru fabrica de patiserie ETI Craiova, care este deținută de ETI European Food Industries SA, România - prima filială străină a ETI, a fost luata în 2015. Constructia situata pe 8 hectare de teren verde a fost încheiata în mai 2016.Stadiul actual al fabricii este proiectat pentru extinderi viitoare planificate, ce vor deservi piețele din Balcani, Europa Centrală și de Est.

Pentru fabricile ETi este prioritar procesul de prevenire si reducere a deseurilor. Iata aici programul adoptat de fabrica ETi din Craiova.

Dați click aici pentru anunțul public din data de 14.11.2022.

 

Dați click aici pentru certificarea Halal al ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES S.A. CRAIOVA.

 

Pentru fabricile ETi este prioritar procesul de prevenire si reducere a deseurilor. Iata aici programul adoptat de fabrica ETi din Craiova.

 

Paylaş