Termeni și condiţii

Termeni și condiţii

1. Orice persoană care devine membră, utilizează sau vizitează acest site este considerată a fi acceptat următoarele condiţii. În cazul în care nu acceptaţi prevederile acestui acord, vă rugăm să încetaţi folosirea site-ului.


2. 
Toate sunetele, imaginile, informaţiile scrise, documentele, brandurile şi drepturile de proprietate intelectuală şi industrială ale acestor branduri aparţin de sau sunt licențiate către ETI; toate acestea sunt utilizate în mod legal cu permisiunea proprietarilor lor şi sunt protejate de lege. Distribuirea, replicarea, copierea, transmiterea şi orice altă formă de uz este posibilă numai cu permisia proprietarului de drepturi.


3. 
Toate informaţiile şi recomandările din acest site posedă un caracter general iar ETI nu răspunde de nici o decizie a dvs. luată pe baza acestor informaţii şi recomandări.


4. 
În cazul în care sunteţi interesat să preluaţi un link de pe acest site sau să publicaţi un link pe acest site sunteţi obligat să primiţi încuviinţarea ETI.


5. 
ETI nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la erorile, daunele sau infectarea cu viruşi ce pot interveni în timp ce utilizatorii folosesc sau accesează acest site în orice mod, prin computerele personale sau internet, în timp ce obţin date de pe acesta. De asemenea, ETI nu este responsabil de nicio problemă care ar putea interveni în cazul în care computerele sunt accesate în mod neautorizat de către terţe părţi sau alte situaţii similare.


6. 
Unele link-uri de pe acest site pot duce în locaţii externe reţelei ETI. Acesta nu garantează conţinutul sau corectitudinea respectivelor site-uri şi nu îşi asumă răspunderea privind funcţionarea acestora. Aceste link-uri sunt publicate în beneficiul utilizatorului. ETI nu răspunde de nici o schimbare care poate interveni pe site-urile ale căror link-uri le-a publicat.


7. 
Toate informaţiile de pe acest site sunt oferite ca atare. ETI nu garantează că nici un sunet, imagine, informaţie scrisă sau document de pe acest site este potrivit scopului său.